KÉT ÚJ ALOM ÉRKEZETT! 2022. ÁPRILIS     Kölyök előjegyzés ➧

Szibériai Cédrus Shakira

A büszke terminátor lánya.

2014.09.20.án jött világra.


A kölyök kor nagyon jó volt számára, mert a születésétől fogva meg volt a Gazdija, aki hetente látogatta és szeretgette. Így a kötödés a szeretett már az elejétől megvolt.
Ketten voltak az alomba Shakira és Aisha. A Shakira az elejétől fogva bajos, nyugodt, szemlélődő kis kutya volt. Játékos és figyelmes. Miután elkerült a gazdijához nem tudjuk mi volt vele, de annyit elárult a gazdija, hogy nagyon el van kényeztetve. És mindenki imádja.
Hat hónap után a gazdi úgy döntött, hogy megválik tőle és a Shakira visszakerült hozzánk. Ami egy nagy törés volt számára, mert a mi falkánkba nem Ő volt az első, sőt hátrányból indult. Ezért egy hónap múlva ( a visszafogadás után) Shakira elkezdett beilleszkedni. Elkezdett játszani, incselkedni, ismerkedni a többiekkel, kíváncsiskodni.  Kb. 3 hónapra volt szüksége ahhoz, hogy megismerje a falka tagokat. De ami késik, nem múlik!!
Mára már játékos, ragaszkodó, dominanciára törekvő igazi őrző védő kutyus. Imádja a gyerekek társaságát, részt vesz minden hülyeségbe ( pl.: játékok széthordása az egész telken, kistóba horgászás, macska kergetés), a család karakteres tagja. Figyelemmel kísér minden eseményt. Jelen van. És folyamatosan, részt kíván venni a család minden percében.
Boldog kutya, és nagyon szenvedélyesen tud szeretni! Ezért vágyik egy olyan családra, ahol Ő az egyedüli kedvenc, ahol csak Ő, az aki fel tudja vidítani a gazdit, Ő akinél megnyugszik az ember.

Nálunk Boldog, de nem tud feltörni, mert sokan vagyunk!


Szeretett Sziberiai Cedrus Akirank elado!

2014. 09.20-an szuletett es a Shakira nevet kapta, mert ahogy a csipojet razza, Shakira is megirigyelne!

A szine black&tan. Nagyon kedves, hizelgo, rendkivul jatekos es vidam kislany! Nagyon szeretheto es nagyon tud szeretni! Igazi csaladi kedvencce valik egy szereto csaladban!
Nagyon szeretjuk ot, ezert olyan csaladot szeretnenk neki valasztani, ahol nagyon vigyaznak majd ra es csaladtagkent szeretik!
 

We would like to sell our beloved Siberian Cedrus Akira! She was born on 20th September,2014 and got the name Shakira as the way she shakes her hips are more professional than Shakira's!
Her colour is black&tan. She is very cute, playful and a happy girl! She can love and can be loved very much!
She can become the sweetest bosom in a loving family.
We love her very much so we are lookong for a family who can handle her with a lot of patience, love and care!