K√ČT √öJ ALOM √ČRKEZETT! 2022. √ĀPRILIS     K√∂ly√∂k elŇĎjegyz√©s ➧

Daitan Kamiwaza - Emi

A Harcos.


2013-ban jött hozzánk.

Emi ‚Äď egy nagyon vid√°m, energikus √©s nagyon mozg√°sig√©nyŇĪ kiskutya volt. Mindent felfedezett, amit csak lehet. Figyelmes, de a figyelme nagyon gyorsan v√°ltozott, mivel minden √©rdekelte, √≠gy gyorsan v√°ltott. A tan√≠t√°sa ebbŇĎl kifoly√≥lag nagyon neh√©z volt. Nek√ľnk meg kellet ismerni, ahhoz hogy tan√≠tsuk.
A kutyaiskol√°ba j√°tszott, rohang√°szott, mag√°ra vonta a figyelmet √©s √©lvezte, de a feladatokat nagyon ritk√°n teljes√≠tette. Hat h√≥naposan vittem el az elsŇĎ ki√°ll√≠t√°sra Budapest Word Dog Show 2013-ba, ahol 2ik helyezetett kapott, tal√°n akkor kezdte el felfedezi mag√°ba a tehets√©get.
A tehets√©g az, hogy j√°t√©kosan tanul, b√°rmit megtanul, csak j√°t√©kosan legyen elŇĎadva. Gyors, f√ľrge, √≠gy a galamb vad√°szat sz√°m√°ra gyerekj√°t√©k, valamint minden kis √°llatot megfog.
M√°s kuty√°kkal bizonytalan, √©s f√©lt√©keny. Ha ott van, egy m√°sik kutya Emi mindent megtesz, hogy a figyelmem csak rajta legyen, ne is vegyem √©szre a m√°sikat. Tisztelettud√≥, minden szavamat √©rti, √≠gy ha nem akarok vele foglakozni, akkor b√©k√©n hagy, de ha l√°tja, hogy nem hasznos dologgal t√∂lt√∂m az idŇĎt (pl.: telefonozok) akkor nem enged az akarat√°b√≥l. Ha dolgozom, akkor figyelmesen n√©zi √©s tanulm√°nyozza.  Nagyon j√≥ anyuka. Tan√≠tja a gyerekeit tisztas√°gra, tiszteletre √©s j√°t√©kra.  


emi shiba inu
emi shiba inu
emi shiba inu
emi shiba inu
emi shiba inu